Edut

Hotelli-Ravintola Alma 

os. Ruukintie 4, 60100 Seinäjoki antaa 20 %:n alennuksen Etelä-Pohjanmaan Insinöörit ry:n ja Insinööriliitto IL ry:n jäsenille lounaista, Ala Carte ruoasta ja majoituksesta 31.12.2022 saakka. Alennuksen saa esittämällä voimassaolevan jäsenkortin.


Kabacka

Tarjoaa jäsenkorttia esittämällä Insinööriliiton jäsenille -10% alennuksen kaikista ruuista.


Original Irish Pub Danny Boy

Tarjoaa jäsenkorttia esittämällä Insinööriliiton jäsenille -10% alennuksen kaikista tuotteista.


Etelä-Pohjanmaan Insinöörit ry:n FYSIO 2000 kuntosalietu 2021

EPI:n Jäsenetuna vuosikortti FYSIO 2000 kuntosaleille edulliseen hintaan 19,50 €/kk tai 234 €/vuosi! Tarjoushinnalla voivat kortin ostaa myös jäsenien perheenjäsenet.

Miksi meille FYSIO 2000:n kuntosaleille tohtii tulla?

1) Sorsanpesän ja Työväenkadun saleilla voi käydä tutustumassa paikkoihin tai tehdä kokeilutreeni viikon ajan. Ovikoodi ilmoitetaan pyynnöstä epiry(at)netikka.fi

2) Kuntosaliryhmään kuuluminen oikeuttaa rajoittamattomaan kolmen salin käyttöön joka vuoden päivä aamu viidestä puoleen yöhön. Ryhmään kuuluminen tarkoittaa sitoutumista vuoden ajaksi. Tämän jälkeen jäsenyys ei automaattisesti jatku, eli tässä ei sen pidemmäksi aikaa sitouduta. 

3) Halutessasi voit tilata ohjausajan fysioterapeutilta etuhintaan 49 €, jolloin tietää varmasti tekevänsä liikkeet oikein.

4) FYSIO 2000:n kuntosaleilla on huippulaitteet ja oma "matalan kynnyksen puoli" kuntosalilla sellaisille, jotka ei ole ikinä ennen käyneet salilla ja oma puoli aktiivisesti treenaaville.

5) Käyntimahdollisuus myös uudessa isomassa yksikössä Pulssilla, Käyttöauton vieressä. Sinne pitää mennä hakemaan ma-to klo 17 – 19 ”kulkutägi”, joka maksaa 10 €. Muuten Pulssi sisältyy samaan kuukausimaksuun kuin muutkin salit. Asiakaspalveluaikoina voi myös käydä veloituksetta tutustumassa saliin.

Pyydän Sinulta/Teiltä varmistuksen osallistumiselle EPI:n kuntosaliryhmään mahdollisimman pian. EPI:n kuntosaliryhmän jäsenhinnan omavastuuosuus on 19,50 €/kk tai kerralla 234 €/vuosi. Kaikki liikuntasetelit ym maksuvälineet käyvät.

Ilmoittautuminen vain sähköpostilla os. epiry(at)netikka.fi, ilmoita nimi (myös avec:n), sähköpostiosoite, jäsennumero, puhelinnumero, kotiosoite ja syntymäaika.

Tervetuloa kuntoilemaan!


Lapuan Kuntopiste Oy

Tarjoaa Insinööriliiton jäsenille (ei avec) vuosijäsenyyden hintaan 32 EUR/kk (norm. 45 EUR/kk). Jäsenyys sisältää kaikki palvelut (kuntosali 24/h, crosstraining-salin käytön ja ryhmäliikuntatunnit).

Vuosijäsenyydessä on 3 kk perusjakson jälkeen yhden kuukauden (1kk) irtisanomisaika. Laskutustapa voi olla paperilasku, sähköposti tai e-lasku.

Tervetuloa mukaan kuntoilemaan!

Lapuan Kuntopiste Oy
Asemakatu 3
62100 Lapua

www.lapuankuntopiste.fi