Elokuviin EPI:n kanssa! - Lapua 1976

Elokuviin EPI:n kanssa.


Eteläpohjanmaan-Insinöörit ry järjestää jäsenilleen (+avec) yksityisnäytöksen Seinäjoen BioRex -elokuvateatterilla keskiviikkona 13.9.2023. Näytös alkaa klo 18.00 salissa 1. Saliin mahtuu 209 henkilöä.


Elokuva on Lapua 1976.

”Lapua, vuosi 1976. Matti Holma (Konsta Laakso) on töissä patruunatehtaalla – kuten valtaosa paikkakuntalaisista. Kun kotiseudulle palaava tehtaanjohtajan tytär Kaisa Mäkelä (Linnea Leino) aloittaa työt lataamossa, palaavat kipeät muistot menneestä Matin mieleen. Matilla ja Kaisalla on yhteinen menneisyys, suhde, jota Kaisan isä (HP Björkman) ei koskaan hyväksynyt. Kohtaamiset töissä lähentävät taas Mattia ja Kaisaa keskenään. Vanha rakkaus ei olekaan sammunut. Mutta Kaisa on jo tahollaan kihlautumassa –  ja hänellä on suuri salaisuus. Matti ei halua luovuttaa toivoaan Kaisan suhteen, mutta aamulla, 13. huhtikuuta lataamossa tapahtuu jotain, joka vavahduttaa koko Suomea. Kohtalokas räjähdys muuttaa rakkaustarinan kertomukseksi rohkeudesta, menetyksistä ja toivosta.”


Lisätietoa:

https://www.lapua-elokuva.fi/tietoa


Elokuvan omavastuu on 9 € +avec. Sisältää lipun elokuvaan, popcornit tai snacksit valinnan mukaan, sekä limpparin. Elokuva alkaa kello 18.00 joten saavuthan ajoissa paikalle!

Ilmoittautuminen tapahtumaan ainoastaan verkkosivuiltamme epiry.fi/tapahtumat löytyvän tapahtumalinkin kautta. Ilmoittautuminen alkaa 12.8 ja Ilmoittautuminen tapahtumaan päättyy 6.9. Ilmoittauduthan ajoissa, sillä paikat täyttyvät nopeasti.


Lisätietoja järjestäjältä: hannu.tapani.laurila(at)gmail.com


Etelä-Pohjanmaan Insinöörit ry