Insinöörisormukset nyt verkkokaupasta

24.5.2022

Insinöörisormuksella on pitkä historia ja kymmeniä tuhansia kantajia. Vuodesta 1962 lähtien sormuksessa on ollut taidegraafikko Olof Erikssonin Insinööriliitolle suunnittelema tunnus, suhdeviivaimen poikkileikkaus. Insinöörin ammattikunta on niin arvostettu, että moni kantaa tunnusta ylpeänä.

Verkkokauppa

Sormusten tilaus on siirtynyt Widemark Oy:n verkkokauppaan. Verkkokauppa mahdollistaa helpon ja huolettoman tilauksen.

Mikäli olet Insinööriliiton jäsen, olet oikeutettu jäsenalennukseen  -10%  sormuksen hinnasta. Muista syöttää tilaukseen jäsennumerosi. Alennuksen saat syöttämällä kassalla alekoodin JÄSEN2022. 

Verkkokauppaan siirtymisen kunniaksi nyt avajaistarjouksena sormuksen tilaajille 2.5.-31-5.2022 Hopeinen rintamerkki veloituksetta (arvo 53 €)

Toimitusaika

Sormusten, rintamerkkien ja riipusten toimitusaika on 3-4 viikkoa. Tilaus toimitetaan postiennakolla. Toimituskulut 15 euroa.

Sormuksia valmistetaan kelta- ja valkokullasta sekä hopeasta. Malleja on kaksi, periteinen ja siro, ja osan malleista saa myös timantein. Jubileeta valmistetaan keltakullasta ja valkokullasta perinteisenä sekä sirona mallina. Perinteinen Jubilee on koristeltu 0,12 ct w/vs-si timanteilla ja siro Jubilee 0,09 ct w/vs-si timanteilla. Sormusta saa käyttää heti insinööriksi valmistuttuaan.

Sormukset ja rintamerkit valmistaa helsinkiläinen Kultasepänliike Widemark Oy. Insinööriliitolla on yksinoikeus insinöörisormusten välittämiseen.